Osastot: , Avainsana tuotteelle

LEATHER MASTER, STRONG CLEANER 250 ml (puhdistusaine nahalle)

Nahan puhdistusaine, joka soveltuu lähes kaikkien aniliini- sekä pigmenttivärjättyjen nahkojen käsittelyyn ja jota voidaan käyttää kaikille nahkatyypeille. Mieto vesipohjainen valmiste poistaa lian ja suurimman osan vesipohjaisista tahroista. Oikealla käsittelyllä nahan elinikä on todella pitkä, eikä vanheneminen pienennä sen arvoa vaan päinvastoin!

 

16 

LEATHER MASTER, STRONG CLEANER 250 ml (puhdistusaine nahalle)

Tuoteinfo

Helppokäyttöinen Leather Master -tuotesarjan Strong Cleaner-puhdistusaine soveltuu melkein kaikkien aniliini- ja pigmenttivärjättyjen nahkojen käsittelyyn. Mieto vesipohjainen valmiste poistaa lian ja suurimman osan vesipohjaisista tahroista.

Strong Cleaner -tuotetta käytetään samoin, kuin Care-setin Leather Soft Cleaner puhdistusainetta. Leather Strong Cleaner on kuitenkin tehokkaampi, sisältäen kaksinkertaisen määrän vaikuttavia aineita ja valmistetta voidaan käyttää kaikkien nahkatyyppien käsittelyssä.

Leather Master -tuotesarja

Nahka tarvitsee normaaliolosuhteissa puhdistusta ja suojausta. Monilla nahkatuotteiden käyttäjillä on tarve ravita nahkaa, eikä suurinta osaa nahkatyyppejä voida kuitenkaan ravita. Nahan puhdistus tarkoittaa esimerkiksi lian ja tahrojen poistoa nahkasohvasta, joka puhtaana pidettynä säilyttää ulkonäkönsä muuttumattomana vuosi toisensa jälkeen. Nahan suojaus takaa sille sen alkuperäisen laadun ja suojakäsitelty sohva on laadultaan alkuperäinen jopa vuosia kestäneen käytön jälkeen.

Leather Master on Unitersin tuotekehityskeskuksen kehittämä tuotesarja nahkapäällysteiden, vaatteiden, sekä muiden nahkatuotteiden puhdistukseen, suojauskäsittelyyn ja korjaukseen. Sarja sisältää puhdistustuotteita, jotka soveltuvat kaiken tyyppisten nahkojen käsittelyyn (aniliininahka, nupukki ja viimeistelty nahka), sekä nahkojen korjauskäsittelyyn soveltuvia tuotteita sekä koti, että ammattikäyttöön.

Valmistekohtaiset ominaisuudet

Strong Cleaner (nahkatyypit: A, N, P)
Vesipohjainen puhdistusaine, jota voidaan käyttää lian ja tahrojen poistoon nahoista. Tuote poistaa lian ja suurimman osan vesipohjaisista tahroista, eikä vaurioita hankauksenkestostandardien mukaisia nahkoja. Sisältää kaksinkertaisen määrän puhdistavia aineita verrattuna samalla tavoin käytettävään Leather Soft Cleaner -puhdistusaineeseen (Leather Care -tuotesetin puhdistusaine).

Tuotetta levitetään sienen avulla, jolloin se muuttuu vaahtomaiseksi ja lian poistamiseen käytetään pyyhettä.

Rajoitukset
Soveltuu melkein kaikkien aniliini- ja pigmenttivärjättyjen nahkojen käsittelyyn. Voidaan käyttää kaikkien nahkatyyppien käsittelyssä: aniliininahan (nk. luonnollinen aito, paljas tai suojaamaton nahka: puhdistuskoodi A), viimeistellyn nahan (nk. viimeistelty nahka, puolianiliini, käyttönahka, väripigmentoitu tai värjätty nahka: puhdistuskoodi P) ja nupukkinahkan (nk. vanhennettu nahka, bomber tai harjattu nahka: puhdistuskoodi N).

Lisää tietoa

LEATHER MASTER, STRONG CLEANER 250 ml (puhdistusaine nahalle)

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LEATHER MASTER, STRONG CLEANER 250 ml (puhdistusaine nahalle)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *