Osastot: , Avainsana tuotteelle

LEATHER MASTER, RAPID CLEANER S 200ml (puhdistusaine nahalle)

Nopeatoiminen tiivistetty puhdistusaine, joka voidaan suihkuttaa nahkatuotteeseen. Puhdistustuote sopii viimeistellyistä vahvoista nahoista tehdyille pintavärjätyille tuotteille, erityisesti autojen ja moottoripyörien istuimiin. Oikealla käsittelyllä nahan elinikä on todella pitkä, eikä vanheneminen pienennä sen arvoa vaan päinvastoin!

 

23 

LEATHER MASTER, RAPID CLEANER S 200ml (puhdistusaine nahalle)

Tuoteinfo

Leather Master -tuotesarjan Rapid Cleaner S on nopeasti toimiva tiivistetty valmiste. Puhdistusaine on tarkoitettu vahvoista nahoista tehdyille päällisille ja muille pigmenttivärjätyille nahoille. Valmisteen käyttöä ei suositella aniliini-, nupukki- ja mokkanahoille.

Esimerkkejä tuotteen käyttötarkoituksista ovat erityisesti vahvasta pintavärjätystä nahkasta tehdyt auton, lentokoneen, moottoripyörän istuimet, sekä kengät ja laukut.

Leather Master -tuotesarja

Nahka tarvitsee normaaliolosuhteissa puhdistusta ja suojausta. Monilla nahkatuotteiden käyttäjillä on tarve ravita nahkaa, eikä suurinta osaa nahkatyyppejä voida kuitenkaan ravita. Nahan puhdistus tarkoittaa esimerkiksi lian ja tahrojen poistoa nahkasohvasta, joka puhtaana pidettynä säilyttää ulkonäkönsä muuttumattomana vuosi toisensa jälkeen. Nahan suojaus takaa sille sen alkuperäisen laadun ja suojakäsitelty sohva on laadultaan alkuperäinen jopa vuosia kestäneen käytön jälkeen.

Leather Master on Unitersin tuotekehityskeskuksen kehittämä tuotesarja nahkapäällysteiden, vaatteiden, sekä muiden nahkatuotteiden puhdistukseen, suojauskäsittelyyn ja korjaukseen. Sarja sisältää puhdistustuotteita, jotka soveltuvat kaiken tyyppisten nahkojen käsittelyyn (aniliininahka, nupukki ja viimeistelty nahka), sekä nahkojen korjauskäsittelyyn soveltuvia tuotteita sekä koti, että ammattikäyttöön.

Valmistekohtaiset ominaisuudet

Rapid Cleaner S (nahkatyypit: P)
Tehokas puhdistusaine, erityisesti autojen ja moottoripyörien istuimiin. Tuotteeseen kuuluu suihkutin.

Rajoitukset
Puhdistusaine soveltuu vain pintavärjätyille nahoille (nk. viimeistelty nahka, puolianiliini, käyttönahka, väripigmentoitu tai värjätty nahka: puhdistuskoodi P). Ei suositella aniliini-, nupukki- ja mokkanahoille.

Lisää tietoa

LEATHER MASTER, RAPID CLEANER S 200ml (puhdistusaine nahalle)

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LEATHER MASTER, RAPID CLEANER S 200ml (puhdistusaine nahalle)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *