Osastot: , Avainsana tuotteelle

LEATHER MASTER 200ml (hajunpoistaja nahalle)

Suihkutettava hajunpoistaja-aine, joka on tarkoitettu hajujen poistoon nahkasta. Kaikille nahkatyypeille sopiva hajujen neutralisoija ei tuoksuta nahkaa, vaan poistaa epämiellyttävät hajut tuotteista. Oikealla käsittelyllä nahan elinikä on todella pitkä, eikä vanheneminen pienennä sen arvoa vaan päinvastoin!

 

21 

LEATHER MASTER 200ml (hajunpoistaja nahalle)

Tuoteinfo

Leather Master -tuotesarjan hajunpoistaja neutralisoi tehokkaasti voimakkaat hajut nahkatuotteista. Valmiste ei ole nahkojen tuoksutusaine, vaan varsinaisesti ikävien hajujen poistoon tarkoitettu hajujen neutralisoija. Suihke sopii kaikille nahkatyypeille.

Leather Master -tuotesarja

Nahka tarvitsee normaaliolosuhteissa puhdistusta ja suojausta. Monilla nahkatuotteiden käyttäjillä on tarve ravita nahkaa, eikä suurinta osaa nahkatyyppejä voida kuitenkaan ravita. Nahan puhdistus tarkoittaa esimerkiksi lian ja tahrojen poistoa nahkasohvasta, joka puhtaana pidettynä säilyttää ulkonäkönsä muuttumattomana vuosi toisensa jälkeen. Nahan suojaus takaa sille sen alkuperäisen laadun ja suojakäsitelty sohva on laadultaan alkuperäinen jopa vuosia kestäneen käytön jälkeen.

Leather Master on Unitersin tuotekehityskeskuksen kehittämä tuotesarja nahkapäällysteiden, vaatteiden, sekä muiden nahkatuotteiden puhdistukseen, suojauskäsittelyyn ja korjaukseen. Sarja sisältää puhdistustuotteita, jotka soveltuvat kaiken tyyppisten nahkojen käsittelyyn (aniliininahka, nupukki ja viimeistelty nahka), sekä nahkojen korjauskäsittelyyn soveltuvia tuotteita sekä koti, että ammattikäyttöön.

Valmistekohtaiset ominaisuudet

Odour Remover (nahkatyypit: A, P, N)
Tehokas hajunpoistoainesuihke, joka neutralisoi voimakkaat hajut.

Rajoitukset
Voidaan käyttää kaikkien nahkatyyppien käsittelyssä: aniliininahan (nk. luonnollinen aito, paljas tai suojaamaton nahka: puhdistuskoodi A), viimeistellyn nahan (nk. viimeistelty nahka, puolianiliini, käyttönahka, väripigmentoitu tai värjätty nahka: puhdistuskoodi P) ja nupukkinahkan (nk. vanhennettu nahka, bomber tai harjattu nahka: puhdistuskoodi N).

Lisää tietoa

LEATHER MASTER 200ml (hajunpoistaja nahalle)

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LEATHER MASTER 200ml (hajunpoistaja nahalle)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *