Palvelut

Tutustu alta palveluihimme ja ota yhteyttä!

Sisustussuunnittelupalvelu

Haluatko uudistaa yksittäisen tilan, huoneen tai vaikka koko asunnon?

Tarjoamme asiakkaillemme ammattitaitoista sisustussuunnittelupalvelua. Päinvastoin kuin usein oletetaan, sisustussuunnittelu ei ole kallista. Esimerkiksi mikäli asiakkaan tila kalustetaan kokonaan mallistomme tuotteilla, on palvelu asiakkaalle veloitukseton. Suunnittelu etenee vaiheittain asiakkaan kanssa yhteistyössä.

Kysy lisää myymälästämme tai numerosta 0400-588009/ Tuula Varrio.

Projektit

Onko sinulla suunnitteilla jokin iso projekti (esim. lomakylä/mökkikylä/hotellikokonaisuus), jossa tarvitsisit apuamme?

Meillä on kokemusta isompienkin kohteiden suunnittelusta ja toteutuksesta. Halutessanne suunnittelemme, kasaamme ja toimitamme paikan päälle asennettuna suuremmatkin kokonaisuudet. Valikoimastamme löytyy myös julkisten tilojen kalusteet.

Kasaus- ja asennuspalvelu

Suurin osa tuotteistamme ei vaadi kasaamista, vaan niille riittää pelkkä käyttökuntoon asennus, esimerkiksi sohvissa, ruokapöydissä ja sängyissä jalkojen asennus. Halutessanne asennamme tuotteet teille käyttövalmiiksi ja viemme roskat mukanamme.

Osa tuotteistamme on kuljetusteknillisistä syistä kokoamattomina asiakkaalle toimitettavia tuotteita. Useat tuotteemme ovat helppoja asiakkaan kasata itse. Jos kuitenkin kasaaminen tuntuu työläältä tai tarvitset muuten apua kasauksessa, olemme mielellämme käytettävissäsi.

Kotiinkuljetuspalvelu

Halutessanne kuljetamme tuotteet kotiinne saakka oman valintanne mukaan toimitettuna, kasattuna tai asennettuna.

TUOHI MASTERCARD

Osta nyt, maksa ostoksesi takaisin TUOHELLA. Avatessasi uuden vuosimaksuttoman TUOHI MasterCard -luoton saat ensiostolle 30, 20 tai 10 kk maksuaikaa tasaerissä. TUOHEN muusta käytöstä maksat korot ja kulut sopimusehtojen mukaisesti.

TUOHI Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko 1 500 euron käytössä olevalle luotolle on 27,8 % ja luottohinta 1 710 euroa, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (01/2020) + 14 % ja laskennassa on huomioitu kuukausittainen 5 euron tilinhoitomaksu ja 3 euron veloitus paperilaskusta. TUOHI on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 2 000–10 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Osamaksu tasaeräkampanjat Nordea tuohella

Maksuaika Korko Avaus Tilinhoitomaksu/kk
10 kk 0% 0€ 5€
20 kk 0% 0€ 5€
30 kk 0% 0€

5€

+ Eräpäivän siirto 2 kk. (Ostoksellesi 2 kk korotonta maksuaikaa), laskutuslisä 5€.

Katso tuotteemme