Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

TEMPUR® Flexible Kajo -vuodekokonaisuus 80×200

TEMPUR® Kajo-säätösänkymallistossa näkyy suunnittelija Eva Wahlströmin kädenjälki. Muistathan hankkia patjalle myös muotoonommellun puuvillaisen TEMPUR Fit -joustolakanan ja nestettä läpäisemättömän TEMPUR-suojalakanan, joka suojaa patjaa pidentäen sen käyttöikää.

 

Vuoteen hinta sisältää patjan, säätörungon ja valitsemasi jalkasarjan.

 

 

From 2.552 

TEMPUR® Flexible Kajo -vuodekokonaisuus 80×200

Tuoteinfo

KAJO-mallistossa nautit laadukkaan moottorisäätöisen TEMPUR-vuoteen terveyseduista, jotka tutkitusti helpottavat niska- ja selkäkipuja ja edistävät mm. jalkojen verenkiertoa. Tempur on älykäs materiaali: se muotoutuu yksilöllisesti sopivaksi jokaiselle. Kauko-ohjattavassa vuoteessa yksilöllisyys korostuu entisestään, kun löydät aina parhaan asennon, haluatpa rentoutua kirjan tai teeveen ääressä sekä ennen kaikkea nukkua hyvin ja herätä virkeänä! Voit valita sänkyyn joko 21cm paksun TEMPUR Supreme -patjan kolmesta eri tunteesta tai TEMPUR 7 -sijauspatjan jämäkkänä tai pintapehmeänä. Kaikilla patjavaihtoehdoilla on 15 vuoden ProRata -takuu.

Rungon korkeus on 32 cm, ei sisällä jalkoja tai patjaa.

Patja vaihtoehdot

  • Supreme 21 cm -patjan Original tunteella
  • Supreme 21 cm -patjan Cloud tunteella
  • Supreme 21 cm -patjan Firm tunteella
  • Sijauspatja 7 jämäkkänä tai pintapehmeänä

 

Original - Muotoutuminen ja tuki täydellisessä balanssissa

TEMPUR Original-patjalla nautit TEMPUR-materiaalin ainutlaatuisista painetta vähentävistä ominaisuuksista ja mukavasta sekä yksilöllisestä muotoutumisesta ja tuesta, jolloin epämiellyttävät painepisteet eivät häiritse unta. Saatavilla 21cm korkeana.

Cloud - Ylellisen pehmeä, mutta myös tukea antava

Patjamallisto, joka on suunniteltu pehmeyttä arvostaville nukkujille. Patjassa yhdistyvät ihanteellisessa harmoniassa TEMPUR-materiaalin tukiominaisuudet sekä Cloud-patjan erikoispehmeä TEMPUR® Extra Soft -materiaali. TEMPUR Cloud -patjan pehmeys syleilee kehoasi höyhenen kevyesti. Saatavilla 21cm korkeana.

Firm - Voimakkaan tuen tunne

Patja sisältää TEMPUR Extra Support -materiaalia, joka takaa mukavuuden ja vahvan tuen. Materiaali reagoi kehon painoon, lämpöön sekä muotoihin, varmistaen sen, että kehosi pysyy voimakkaasti tuettuna läpi yön. Saatavilla 21cm korkeana.

Sijauspatja 7 on saatavilla jämäkkänä tai pintapehmeänä versiona

TEMPUR 7 -sijauspatja tukee vartaloasi jämäkästi ja muotoutuu kehosi mukaan yksilöllisesti, saat myös TEMPUR 7-senttisen sijauspatjan pehmeämmällä vaahdolla, joka tarjoaa heti ensivaikutelmaltaan pehmeämmän tuntuman. Molemmat patjat tukevat kehoasi täydellisesti, jolloin kääntyily ja uni syvenee.

Kaikissa patjoissa on pehmeä, muotoon ommeltu päällinen, joka tekee patjasta yhtä tyylikkään näköisen kuin mukavan tuntuisenkin.

 

Lisää tietoa

Mitat 200 × 80 cm (senttimetri)
Vuodekokonaisuus:

7cm Tempur-sijauspatjalla, 21cm Tempur Supreme -patjalla

Kaukosäädin

Langallinen säädin, Langaton säädin

Väri:

Musta (perushintainen), Muut värit

TEMPUR® Flexible Kajo -vuodekokonaisuus 80×200

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TEMPUR® Flexible Kajo -vuodekokonaisuus 80×200”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *