Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

TEMPUR® Original -patjamallisto 180×210

PUOLIKOVAA TUKEA

Tämä alkuperäisestä TEMPUR®-materiaalista valmistettu patjamallisto tarjoaa täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja tukea.

 

 

 

From 4.190 

TEMPUR® Original -patjamallisto 180×210

Tuoteinfo

TINKIMÄTÖNTÄ TUKEA

Kaikissa TEMPUR® Original -malliston patjoissa on TEMPUR®-materiaalia, joka reagoi kehosi lämpötilaan, muotoon ja painoon myös liikahdellessasi yön aikana ja tarjoaa näin patjan, joka tuntuu aina täydellisen sopivalta, miten nukutkin. TEMPUR Original -patjan sisäpäällisessä käytetyn CoolTouch -viilennysteknologian ansiosta patja tuntuu raikkaalta ja viileän miellyttävältä. CoolTouch™ -teknologia perustuu PCM-materiaaliin (Phase Changing Material). PCM on kapseloitua vahaa, joka pystyy absorboimaan, varastoimaan ja vapauttamaan energiaa.

Muistathan hankkia patjalle myös muotoonommellun makopuuvillaisen TEMPUR Fit -joustolakanan ja nestettä läpäisemättömän TEMPUR-suojalakanan, joka suojaa patjaa pidentäen sen käyttöikää.

 

Välitöntä mukautuvuutta. Tukea koko yöksi.

Koostumukseltaan salainen TEMPUR®-materiaali, jonka NASA kehitti alun perin tukemaan astronautteja nousun aikana, tarjoaa kaipaamaasi tukea koko yön ajaksi.

 

Pestävät päälliset

Jokaisen patjamme mukana toimitetaan irrotettava pestävä päällinen. Luxe- ja Elite-patjoissamme on  QuickRefresh™-päälliset, joiden vetoketjullinen yläosa auttaa pitämään patjasi puhtaana ja raikkaana mahdollisimman vähällä vaivalla.

 

Lisää tietoa

Mitat 210 × 180 cm (senttimetri)
Valitse patjan korkeus:

21cm Supreme, 25cm Elite, 30cm Luxe

TEMPUR® Original -patjamallisto 180×210

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TEMPUR® Original -patjamallisto 180×210”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *