Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

TEMPUR® Move -vuodekokonaisuus 120×200

TEMPUR Move-mallisto on minimalistisen tyylikäs. Voit valita verhoilun ja jalat omaan makuun sopivaksi. Muistathan hankkia patjalle myös muotoonommellun puuvillaisen TEMPUR Fit -joustolakanan ja nestettä läpäisemättömän TEMPUR-suojalakanan, joka suojaa patjaa pidentäen sen käyttöikää.

 

Vuoteen hinta sisältää patjan, säätörungon ja valitsemasi jalkasarjan.

 

 

From 3.867 

TEMPUR® Move -vuodekokonaisuus 120×200

Tuoteinfo

TEMPUR MOVE -VUODEKOKONAISUUS

Tempur Move -vuoderunko on kestävä ja tukeva säätövuode, jonka motorisoitu Slideback -toiminto mahdollistaa sinulle miellyttävän ja helpon vuoteen asennon säädön. Slideback-toiminnolla vuoteen pohja liukuu taaksepäin, kun nostat vuoteen selkäosaa. Säätöä käyttäessäsi ylävartalosi pysyy aina samalla kohdalla kuin vieressä nukkujalla. Tämä toiminto mahdollistaa esimerkiksi häiriöttömän vuoteessa keskustelun, ja samoin yöpöytäsi ja lukuvalo pysyvät samalla etäisyydellä vuodetta säädettäessä. Sälepohjassa on säädettävä ristiselän tuki ja pehmeä, hartiaseudulle joustoa antava hartiavyöhyke. Vuoteen vakioverhoilu on trendikäs harmaa, mutta voit valita verhoilun tyyliisi sopivaksi erilaisista Suit-kankaan värivaihtoehdosta. Tempur Move -vuoderunko sopii kaikille TEMPUR-patjoille.

Rungon korkeus on 14 cm, ei sisällä patjaa tai jalkoja.

  • Original-tunteen kolmesta eri korkeudessa
  • Cloud-tunteen kolmesta eri korkeudessa
  • Firm-tunteen kolmesta eri korkeudessa

 

Original - Muotoutuminen ja tuki täydellisessä balanssissa

TEMPUR Original-patjalla nautit TEMPUR-materiaalin ainutlaatuisista painetta vähentävistä ominaisuuksista ja mukavasta sekä yksilöllisestä muotoutumisesta ja tuesta, jolloin epämiellyttävät painepisteet eivät häiritse unta. Saatavilla korkeudet 21cm, 25cm ja 30cm.

Cloud - Ylellisen pehmeä, mutta myös tukea antava

Patjamallisto, joka on suunniteltu pehmeyttä arvostaville nukkujille. Patjassa yhdistyvät ihanteellisessa harmoniassa TEMPUR-materiaalin tukiominaisuudet sekä Cloud-patjan erikoispehmeä TEMPUR® Extra Soft -materiaali. TEMPUR Cloud -patjan pehmeys syleilee kehoasi höyhenen kevyesti. Saatavilla korkeudet 21cm, 25cm ja 30cm.

Firm - Voimakkaan tuen tunne

Patja sisältää TEMPUR Extra Support -materiaalia, joka takaa mukavuuden ja vahvan tuen. Materiaali reagoi kehon painoon, lämpöön sekä muotoihin, varmistaen sen, että kehosi pysyy voimakkaasti tuettuna läpi yön. Saatavilla korkeudet 21cm, 25cm ja 30cm.

Kaikissa patjoissa on pehmeä, muotoon ommeltu päällinen, joka tekee patjasta yhtä tyylikkään näköisen kuin mukavan tuntuisenkin.

Lisää tietoa

Mitat 200 × 120 cm (senttimetri)
Vuodekokonaisuus:

Vuodekokonaisuus, 21cm patjalla, Vuodekokonaisuus, 25cm patjalla, Vuodekokonaisuus, 30cm patjalla, Vuodekokonaisuus & pääty, 21cm patjalla, Vuodekokonaisuus & pääty, 25cm patjalla, Vuodekokonaisuus & pääty, 30cm patjalla

TEMPUR® Move -vuodekokonaisuus 120×200

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TEMPUR® Move -vuodekokonaisuus 120×200”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *