Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

TEMPUR® Flexible -vuodekokonaisuus (7cm) 90×200

TEMPUR Flexible on kotimainen sänkymallisto, joka on suunniteltu täydentämään TEMPUR-materiaalin ainutlaatuisia ominaisuuksia. Muistathan hankkia patjalle myös muotoonommellun puuvillaisen TEMPUR Fit -joustolakanan ja nestettä läpäisemättömän TEMPUR-suojalakanan, joka suojaa patjaa pidentäen sen käyttöikää.

 

Vuoteen hinta sisältää patjan, rungon mustalla verhoilulla ja valitsemasi jalkasarjan. Pääty on hinnoiteltu erikseen.

From 1.534 

TEMPUR® Flexible -vuodekokonaisuus (7cm) 90×200

Tuoteinfo

Tyylikäs TEMPUR Flexible -sänkymme yhdistettynä 7 senttimetrin TEMPUR-patjaan luo makuuhuoneestasi oikean nukkumisergonomian keitaan. TEMPUR Flexible -runkosängyn mukavuuden varmistaa korkeakimmoinen ja kestävä vaahtomuovi, joka yhdessä 7 cm paksun TEMPUR-sijauspatjan kanssa tarjoaa erinomaisen tuen koko vartalolle. Kokonaisuuden kruunaa musta tyylikäs huonekalukangas. Värillisen Gaja-kankaan ja tekstiilinahkan saat tilauksesta pidemmällä toimitusajalla. Flexible -vuode on erittäin helppo koota. Sinun tarvitsee vain pyörittää jalat runkoihin kiinni, lisätä yhdistinraudat, mikäli kyseessä on parivuode sekä nostaa 7 senttimetrin TEMPUR-patja runkojen päälle. Kuvan pääty ei sisälly hintaan.

Rungon korkeus on 32 cm, ei sisällä jalkoja tai sijauspatjaa.

 

Voit valita kahdesta eri sijauspatjasta.

  • 7 cm sijauspatja pehmeämmällä vaahdolla
  • 7 cm sijauspatja jämäkämmällä vaahdolla

 

TEMPUR 7 -sijauspatja tukee vartaloasi jämäkästi ja muotoutuu kehosi mukaan yksilöllisesti. Hieman pitemällä toimitusajalla saat myös TEMPUR 7-senttisen sijauspatjan pehmeämmällä vaahdolla, joka tarjoaa heti ensivaikutelmaltaan pehmeämmän tuntuman. Molemmat patjat tukevat kehoasi täydellisesti, jolloin kääntyily ja uni syvenee. Sijauspatjalla on 15 vuoden ProRata-takuu!

 

Lisää tietoa

Mitat 200 × 90 × 7 cm (senttimetri)
Vuodekokonaisuus:

Vuodekokonaisuus. kangas: musta, Vuodekokonaisuus, kangas: gaja, Vuodekokonaisuus & flat pääty, kangas: musta, Vuodekokonaisuus & flat pääty, kangas: gaja

TEMPUR® Flexible -vuodekokonaisuus (7cm) 90×200

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TEMPUR® Flexible -vuodekokonaisuus (7cm) 90×200”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *