Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

TEMPUR® Flexible Base -vuodekokonaisuus 180×200

Kotimainen TEMPUR Flexible Base -vuode edustaa pelkistettyä pohjoismaista muotoilua ja se on suunniteltu TEMPUR-malliston paksuille patjoille – Original, Cloud sekä Firm-patjoille. Muistathan hankkia patjalle myös muotoonommellun puuvillaisen TEMPUR Fit -joustolakanan ja nestettä läpäisemättömän TEMPUR-suojalakanan, joka suojaa patjaa pidentäen sen käyttöikää.

 

Vuoteen hinta sisältää patjan, rungon ja valitsemasi jalkasarjan.

 

 

From 4.626 

TEMPUR® Flexible Base -vuodekokonaisuus 180×200

Tuoteinfo

TEMPUR FLEXIBLE -VUODEKOKONAISUUS

Kotimainen TEMPUR Flexible Base -vuode edustaa pelkistettyä pohjoismaista muotoilua ja se on suunniteltu TEMPUR-malliston paksuille patjoille – Original, Cloud sekä Firm-patjoille. Voit itse valita patjalle mieluisen paksuuden 21 cm, 25 cm tai 30 cm. Paksulla patjalla on 15 vuoden ProRata -takuu.

Flexible Basen vuoderunko on valmistettu kestävästä massiivipuusta ja lujasta, vääntöjäykästä vanerista. Vuoteen vakioverhoiluna on musta huonekalukangas. 97 euron lisähinnasta (per vuoderunko) vuoteeseen saa kangasverhoilun Gaja-huonekalukankaan eri värivalikoimasta. Vuoderungon päällä ja sivuilla on miellyttävä pehmustus ja keskellä joustokangasikkuna. Kuvan pääty ei sisälly hintaan. Voit tilata päädyn erikseen.

Rungon korkeus on 28 cm, ei sisällä jalkoja tai patjaa.

.

  • Original-tunteen kolmesta eri korkeudessa
  • Cloud-tunteen kolmesta eri korkeudessa
  • Firm-tunteen kolmesta eri korkeudessa

 

Original - Muotoutuminen ja tuki täydellisessä balanssissa

TEMPUR Original-patjalla nautit TEMPUR-materiaalin ainutlaatuisista painetta vähentävistä ominaisuuksista ja mukavasta sekä yksilöllisestä muotoutumisesta ja tuesta, jolloin epämiellyttävät painepisteet eivät häiritse unta. Saatavilla korkeudet 21cm, 25cm ja 30cm.

Cloud - Ylellisen pehmeä, mutta myös tukea antava

Patjamallisto, joka on suunniteltu pehmeyttä arvostaville nukkujille. Patjassa yhdistyvät ihanteellisessa harmoniassa TEMPUR-materiaalin tukiominaisuudet sekä Cloud-patjan erikoispehmeä TEMPUR® Extra Soft -materiaali. TEMPUR Cloud -patjan pehmeys syleilee kehoasi höyhenen kevyesti. Saatavilla korkeudet 21cm, 25cm ja 30cm.

Firm - Voimakkaan tuen tunne

Patja sisältää TEMPUR Extra Support -materiaalia, joka takaa mukavuuden ja vahvan tuen. Materiaali reagoi kehon painoon, lämpöön sekä muotoihin, varmistaen sen, että kehosi pysyy voimakkaasti tuettuna läpi yön. Saatavilla korkeudet 21cm, 25cm ja 30cm.

Kaikissa patjoissa on pehmeä, muotoon ommeltu päällinen, joka tekee patjasta yhtä tyylikkään näköisen kuin mukavan tuntuisenkin.

Lisää tietoa

Mitat 200 × 180 cm (senttimetri)
Vuodekokonaisuus:

Patja 21cm, Patja 25cm, Patja 30cm

Pääty:

-, Flat pääty +495,-, Base pääty +590,-

TEMPUR® Flexible Base -vuodekokonaisuus 180×200

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TEMPUR® Flexible Base -vuodekokonaisuus 180×200”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *