Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

TEMPUR® Firm -patjamallisto 90×210

VOIMAKASTA TUKEA

Jotkut kokevat mukavuuden pehmeytenä, mutta niin ei ole useimmilla. FIRM-tunne kehitettiin kuuntelemalla käyttäjiämme. Huomasimme mallistoon tarvittavan Original-patjaa tukevamman, myös isoja ja painavampia nukkujia helposti kestävän, ja voimakasta ergonomista tukea antavan jämäkän patjatunteen.

Patjan ensimmäiset kokeilijat kommentoivat tuntemuksiaan näin: ’’Tämä tuntuu samalta kuin ensimmäinen TEMPUR-patja yli 20 vuotta sitten’’. Loimme siis lähes samanlaisen, mutta vieläkin kestävämmän ja paremman patjatunteen, jonka kautta tulimme tunnetuksi ja kasvoimme maailman suositelluimmaksi patjaksi maailmalla. Hyvä nukkumisergonomia vaatii muotoutumista ja tukea – yksilöllisesti.

 

From 2.095 

TEMPUR® Firm -patjamallisto 90×210

Tuoteinfo

Suunniteltu antamaan voimakasta tukea

Koe se mistä kaikki alkoi. TEMPUR Firm on uusin ja edistyksellisin patjatunteemme. Se sisältää uutta TEMPUR Extra Firm Support -materiaalia. FIRM muistuttaa ensimmäistä ja maailmaa mullistanutta TEMPUR-patjan tunnetta. Nauti uudesta Firm-tunteesta joka on kehitetty tarjoamaan voimakasta, ergonomista tukea läpi yön, jotta sinä voit nauttia laadukkaista unista – yö toisensa perään.

Muistathan hankkia patjalle myös muotoonommellun makopuuvillaisen TEMPUR Fit -joustolakanan ja nestettä läpäisemättömän TEMPUR-suojalakanan, joka suojaa patjaa pidentäen sen käyttöikää.

Extra Support -materiaali

Patja sisältää TEMPUR Extra Support -materiaalia, joka takaa mukavuuden ja vahvan tuen. Materiaali reagoi kehon painoon, lämpöön sekä muotoihin, varmistaen sen, että kehosi pysyy voimakkaasti tuettuna läpi yön.

 

Pestävät päälliset

Jokaisen patjamme mukana toimitetaan irrotettava pestävä päällinen. Luxe- ja Elite-patjoissamme on  QuickRefresh™-päälliset, joiden vetoketjullinen yläosa auttaa pitämään patjasi puhtaana ja raikkaana mahdollisimman vähällä vaivalla.

 

Lisää tietoa

Mitat 210 × 90 cm (senttimetri)
Valitse patjan korkeus:

21cm Supreme, 25cm Elite, 30cm Luxe

TEMPUR® Firm -patjamallisto 90×210

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TEMPUR® Firm -patjamallisto 90×210”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *