Liukuovet

Liukuovet mittojen mukaan millintarkasti

Liukuovet voidaan toteuttaa huoneen kattoon asti, jopa kolmen metrin korkeuteen saakka ja tarvittaessa myös koko huoneen leveydeltä. Meiltä saat liukuovet mittojen mukaan millintarkasti. Kauttamme onnistuvat myös pienet ovet. Valmistamme liukuovet tilasi mitoilla millin tarkkuudella, siispä löydät meiltä varmasti sopivan ratkaisun!

Liukuovet

Tuoteinfo

Liukuovet mittojen mukaan millintarkasti

Liukuovet voidaan toteuttaa huoneen kattoon asti, jopa kolmen metrin korkeuteen saakka ja tarvittaessa myös koko huoneen leveydeltä. Meiltä saat liukuovet mittojen mukaan millintarkasti. Kauttamme onnistuvat myös pienet ovet. Valmistamme liukuovet tilasi mitoilla millin tarkkuudella, siispä löydät meiltä varmasti sopivan ratkaisun!

Liukuovet tarjoavat vaivattoman ja edullisen vaihtoehdon kodin sisustuksen piristämiseen. Ne ovat moderni ja pitkäikäinen ratkaisu, jolla päivität kotisi ulkonäön ja jotka nostavat kiinteistösi arvoa. Ne luovat viimeistellyn, yhtenäisen ilmeen ja antavat tyylikkään ensivaikutelman vieraillesi. Pelkkien liukuovien asennus onnistuu helposti myös olemassa olevan kaapiston eteen. Vaaleat peili- ja lasipinnat heijastavat valoa ja avartavat pieniä tiloja. Myös kapeat käytävät, joissa saranaovet eivät mahdu aukeamaan, voidaan helposti toteuttaa peililiukuovilla.

 

Liukuoven ostajan opas

Suunnitelmissa liukuovet? Mitä pitää ottaa huomioon? Paljonko liukuovet tarvitsevat tilaa? Vastaukset näihin kysymyksiin ja moniin muihin löydät liukuoven ostajan oppaasta. Oppaassa kerromme, kuinka liukuovien hankinnassa kannattaa edetä ja mitä suunnittelussa on hyvä huomioida. Mittaus, liukuovimateriaalien ja -kehysten valinta ja lisävarusteiden tarve ovat käytännönläheisen oppaamme keskeisimpiä aiheita, joita käsitellään esimerkein ja ammattilaisvinkeillä ryyditettynä.

Lataa liukuoven ostajan opas

 

Yksilölliset liukuovet monipuolisesta materiaalivalikoimasta

Valmistamme näyttävät ja kotisi tyyliin sopivat liukuovet, kuten lasiset liukuovet, tilanjako-ovet ja liukupeiliovet, täysin sinulle räätälöityinä. Jokainen toteuttamamme kohde on uniikki – mittatilauskokonaisuus, jonka sinä olet suunnitellut.

Liukuovien värit ja materiaalit voit valita makusi mukaan laajasta valikoimastamme. Peili-, lasi- ja levyvärejä on kymmeniä erilaisia, ja niitä täydentävät maalatut MDF-värit. Materiaalivalinnat vaikuttavat tottakai olennaisesti liukuovien hintaan: esimerkiksi 910×2500 liukuovi teräskehyksellä alkaen 182€/kpl.

 

Liukuovien uniikki kehysvalikoima

Kehysvalikoimamme koostuu yhdeksästä profiilista, joissa on yhteensä 13 erilaista värivaihtoehtoa. Liukuovien pintamateriaalina voidaan käyttää kaikkia levy-, lasi- ja peilivärejä, ja voit yhdistellä niitä mieltymystesi mukaan erilaisiksi kokonaisuuksiksi. Ovia voidaan jakaa jakolistoilla sekä pysty- että vaakasuunnassa. Liukuovien mekanismit vaativat syvyyssuunnassa tilaa noin 10 cm.

 

 

Hidastimilla liukuoviin käyttömukavuutta ja turvallisuutta

Soft-close hidastimet ovat peililiukuovien haluttu lisävaruste. Samanlaiset hidastimet ovat saatavilla myös lasiliukuoviin ja ruudukko tilanjako-oviin. Hidastimia voi liukuoviin valita itse tarvitsemansa määrän. Paras ratkaisu on esimerkiksi kahden liukuoven ryhmässä käyttää neljää hidastinta, jolloin molemmat ovet hidastavat molempiin reunoihin. Suosittu vaihtoehto on myös asettaa hidastimet ovissa vain ulkokulmiin, tällöin kahden oven ryhmässä tarvitaan kaksi hidastinta.

Soft-close hidastimen hinta on 38,00€/kpl

 

Liukuovien pyörästöillä 25 vuoden takuu! ⁠ Korkealaatuiset tuotteet, kestävät materiaalit ja raaka-aineet sekä 25 vuoden kokemus takaavat sen, että luotamme tuotteemme kestävyyteen yhtä vahvasti, kuin mitä uskomme tulevaisuuteen! Sekä teräs- että alumiinikehys liukuoviemme pyörästön takuuaika on 25 vuotta!

Lisää tietoa

Liukuovet

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Liukuovet”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *