Heaven by Unico Fusion moottorisänky 180x200cm

Antaudu Fusion-moottorisängyn ergonomiseen syleilyyn ja herää virkeänä uuteen päivään! Fusion-moottorisängyssä yhdistyvät edistyksellisen memory-pehmusteen ja perinteisen joustinrakenteisen sängyn parhaat puolet. Memory-foam patja ja sen sisällä oleva Easy Touch™ -jousisto reagoivat vartalon liikkeisiin antaen selkärangalle yksilöllisen tuen. Kokonaisuuden kruunaa portaattomasti säädettävä sängynrunko, jonka avulla löydät helposti itsellesi parhaan nukkumisasennon. Nukkumiskokemuksen viimeistelee patjan Nano Cool™ -verhoilu, jonka ansiosta vuode tuntuu viileältä läpi yön.

5.918 

Heaven by Unico Fusion moottorisänky 180x200cm

Tuoteinfo

Antaudu edistyksellisen Heaven By Unico -vuodemalliston Fusion-moottorisängyn ergonomiseen syleilyyn ja herää ilman selkäsärkyä seuraavaan päivään! Heaven malliston Fusion-moottorisängyssä yhdistyvät kaikki memory-foam ­­–pehmusteen ja perinteisen joustinrakenteisen sängyn parhaat puolet. Ergonominen nukkumisasento ja sen myötä yöllisen liikehdinnän vähentyminen takaavat levolliset yöunet, jolloin palautuminen on tehokkaampaa ja heräät virkeänä seuraavaan päivään.

Fusion Nano Cool™ -patjan memory-teknologian ansiosta nukkujan paino jakautuu tasaisesti koko patjan alueelle, minkä vuoksi vartaloon kohdistuva pintapaine pienenee ja vastaavasti yöllisen kääntyilyn tarve vähenee. Vaikutusta tehostaa patjan sisällä oleva Easy Touch™ -jousisto, jonka jokainen jousi toimii omana yksikkönään ja reagoi vartalon liikkeisiin antaen selkärangalle yksilöllisen tuen. Nukkumiskokemuksen viimeistelee patjan Nano Cool™ -verhoilukangas, jonka ansiosta vuode tuntuu mukavan raikkaalta ja viileältä läpi yön.

Vuodekokonaisuuden kruunaa kaukosäätimellä ohjattava portaattomasti säädettävä sängyn runko, joka auttaa löytämään sinulle parhaiten sopivan nukkumisasennon. Fusion-moottorisängyn Lounge-rungot valmistetaan Suomessa ja niillä on Avainlippu-merkki.

Moottorisänkypakettiin sisältyy

  • 2 kpl 90 x 200 cm Heaven By Unico Fusion Nano Cool™ memory foam patjaa
  • 2 kpl 90 x 200 portaattomasti säädettävää kotimaisesta Kerto®-puusta valmistettua Lounge -moottorisängyn runkoa
  • tammen väriset pyöreäkartio jalat 19 cm

Fusion Nano Cool™ memory -patjaa on saatavana kahdella eri kovuusvaihtoehdolla – valitse nukkumistuntumaltaan napakampi hard, tai hieman pehmeämpi medium. Voit myös valita molemmille nukkujille eri kovuiset patjat. Vuoteen pintapehmeyttä voi halutessaan säädellä myös erikseen ostettavalla Revive-sijauspatjalla. Parhaan lopputuloksen löydät vain kokeilemalla itse, joten tervetuloa tutustumaan myös muihin Heaven-malliston patjoihin ja sänkyihin myymälään! 

Räätälöi mieleiseksi myymälässä
Myymälässä voit räätälöidä tarpeisiisi parhaiten sopivan sänkykokokonaisuuden. Tutustu Heaven-malliston eri patjavaihtoehtoihin ja tule myymälään vertailemaan eri kovuisten patjojen nukkumistuntumaa. Myymälästä ostaessasi voit vaikuttaa sänkykokonaisuuden ulkonäköön myös valitsemalla sänkyysi mieluisan jalkamallin.  Muista viimeistellä vuodekokonaisuus yhteensopivalla sängynpäädyllä! 

Vallankumouksellinen Heaven By Unico -vuodemallisto
Heaven By Unicon memory-teknologiaa hyödyntävä vuodemallisto tarjoaa ergonomisen ja yksilöllisesti mukautuvan nukkumiskokemuksen kaikille, jotka arvostavat hyvää unta. Vuodemalliston ytimen muodostavat tekniset innovaatiot, laadukkaat materiaalit sekä vertaansa vailla oleva viimeistely. Heaven By Unico -sänkymallistoon kuuluu memory-pehmusteella varustettu Elite-, EasyTouch Ergo pocket -jousiston ja memory foamin yhdistävä Fusion- sekä ergonominen Revive -mallisto. Kaikille Heaven By Unico -vuodemalliston tuotteille on myönnetty haitta-aineettomuudesta kertova Öko-Tex-sertifikaatti.

Lisää tietoa

Mitat 200 × 180 cm (senttimetri)

Heaven by Unico Fusion moottorisänky 180x200cm

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Heaven by Unico Fusion moottorisänky 180x200cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *