Elegance jenkkisänky (sis.) pääty 180×200

Puhtaasti kotimainen Unico Elegance jenkkisänky on kotimaisen sängyn valmistuksen taidonnäyte. Elegance jenkkisängyn materiaaleiksi on valikoitu valmistajan parhaimmat ratkaisut.

Huomaathan, että Elegance vuoteen hinta sisältää myös näyttävän napitetun sängynpäädyn! Täydellinen toimitus.

Elegance jenkkisänky sekä sängynpääty on verhoiltu kauniilla kudotulla pehmeällä ja ylellisellä sisustuskankaalla. Kankaan väri vaalea beige.

2.795 

Elegance jenkkisänky (sis.) pääty 180×200

Tuoteinfo

Mahtava erikoiserä kotimaista huippulaadukasta jenkkisänkyä! Sisältää myös päädyn!

  • Täydellinen sisältö: sänky, petauspatja, metallijalat ja napitettu sängynpääty
  • Koko 180x200
  • Muotoutuva ja tukeva Memory Soft petauspatja
  • Jousiston kovuus valittavissa hard ja medium

Vuoteessa mustat 15cm metallijalat ja keskellä vuodetta keskituki.

Myötäilevä 5-vyöhykkeinen jousitus

Nukkumisergonomian kannalta tärkein ominaisuus vuoteessa on myötäilevä ja tukeva patja. Elegance joustinpatjaan on valikoitu 5-vyöhykkeinen tiheä pussijousitus. Patja on jaettu viiteen jousitusvyöhykkeeseen. Esimerkiksi lantion ja hartioiden alue tarvitsevat erilaista tukea ja täydelliseen ergonomiaan päästään vain jakamalla patja eri ominaisuuksilla varustettuihin vyöhykkeisiin.

Valitse jousistoon oikea tukevuus

Valitse sänkyyn haluamasi jousiston kovuudet. Valittavanasi on kovuudet medium sekä hard. Medium on hiukan pehmeämpi ja sopii mainiosti kevyemmille alle 80kg nukkujalle. Hard jäykkyys on jämäkämpi ja se tarjoaa paremman tuen painavemmalle nukkujalle.

Voit valita koko sänkyyn saman kovuuden tai voit valita hard/medium kovuuden, jolloin toisen nukkujan kohdalla kovuus on hard ja toisella medium.

Muotoutuva painettava vähentävä sijauspatja

Elegance jenkkisänky toimitetaan aina ergonomisella Memory Soft -huippusijauspatjalla. Tämän petauspatjan ytimenä on muotoutuva ja painettava vähentävä Memory materiaali. Uusittu Memory Soft materiaali on entistä myötäilevämpi ja geelimäisen pehmeä.

Muotoutuva petauspatja tasaa kehoon makaamisesta syntyvää pintapainetta. Vastaavan tyyppisiä materiaaleja on totuttu käyttämään vaativissa olosuhteissa ja esimerkiksi hoitokäytössä makuuhaavojen estämiseen sekä keskoskaapeissa.

Lisää tietoa

Mitat 200 × 180 cm (senttimetri)

Elegance jenkkisänky (sis.) pääty 180×200

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Elegance jenkkisänky (sis.) pääty 180×200”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *