Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

TEMPUR® Classic light -peitto

Light -peitot on tarkoitettu lämpimiin makuuhuoneisiin, 18-25 astetta, Standard -peitot taas viileisiin makuuhuoneisiin, joissa lämpötila on alle 20 astetta.

From 308 

TEMPUR® Classic light -peitto

Tuoteinfo

TEMPUR FIT -peitolla nukut yösi raikkaasti ja rauhallisesti

TEMPRAKON® -untuva on kumouksellinen monivaikutteinen täyteteknologia, jossa yhdistyvät untuvan keveys mikrobeja ehkäisevän ja aktiivisesti lämpötilaa säätävän TEMPRAKON® -kuidun ominaisuuksiin. TEMPRAKON® -untuvatäyte on TEMPRAKON® Fresh-käsitelty. Untuva imee itseensä nukkumisen aikana kehosta vapautuvaa kosteutta ja siirtää sen peiton uloimpaan osaan, josta se haihtuu helposti. Tuloksena miellyttävän kuiva nukkumisympäristö. Peiton mikrobeja torjuvan teknologian poikkeuksellinen teho auttaa pitämään vuodevaatteesi puhtaina ja raikkaina. Kun öinen hikoilu ja kääntyily vähenevät, nukut entistä paremmin. Täytteenä eurooppalaista untuvaa (laatuluokka 1), päällinen 100 % puuvillaa. Takuu 3 vuotta. Konepestävä 60 asteessa ja rumpukuivattava.

 

TEMPUR Classic- ja Premium-peittojen ero

Premium-malliston peittojen pintakerros on on lämpötilaa säätelevää TEMPRAKON ADVANCE -materiaalia. Myös täytteessä on lämpötilan säätely ominaisuus. Classic-mallistossa lämpötilan säätely on ainoastaan peiton täytteessä.

 

Lisää tietoa

Mitat 210 × 150 cm (senttimetri)
Koko:

150 x 210, 230 x 210

TEMPUR® Classic light -peitto

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TEMPUR® Classic light -peitto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *