Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

TEMPUR® original -tyyny

Ergonomisesti muotoiltu tukityyny kylkiasennossa nukkuvalle.

Ergonomisesti muotoillut TEMPUR-tyynyt tarjoavat ainutlaatuisen tuen ja mukavuuden yhdistelmän. Ne ohjaavat nukkuma-asentoa anatomisesti oikeaksi sekä ennaltaehkäisevät ja helpottavat pää-, niska- ja hartiavaivoja. Ergonomiset tukityynymme ovat terveydenhoitoalan ammattilaisten suosittelemia.

Hinta alkaen: Original small

119 

119 

Tyyny vaihtoehdot:
This option is required
TEMPUR® Orginal S TEMPUR® original M TEMPUR® orinal L TEMPUR® original XL
Clear selection

TEMPUR® original -tyyny

Tuoteinfo

Painetta lievittävää tukea

TEMPUR Original on terapeuttisesti muotoiltu terveystyyny kylkiasennossa nukkuvalle. Aaltomaisen muotonsa ansiosta tyyny sopii erityisesti selkä- ja niskakivuista kärsiville. Terveystyynyn kohotettu reuna sijoittuu tukemaan kaularankaa ja pitämään sen oikeassa asennossa. Nukkuessasi tyyny mukautuu niskan ja pään muotoihin vähentäen niskan ja selän kireyttä ja jäykkyyttä. Ergonominen tyynyn muotoilu auttaa rentouttamaan koko hartiaseutusi ja palauttamaan sen päivän rasituksista. Valitse itsellesi oikean kokoinen tyyny ja anna Tempurin ainutlaatuisten ominaisuuksien palauttaa kehosi lepotilaan.

Tyynyn koko suositellaan valitsemaan hartialeveyden mukaan lähelle omaa paidankokoa. Tyynyn päällinen on irrotettavissa ja sen voi pestä 60 asteessa. TEMPUR-materiaali on testattu tunnettuja allergeeneja vastaan.

TEMPUR Original-tyyny

Oikeanlaisen tyynyn valinnalla ehkäiset väärästä nukkuma-asennosta syntyviä kipuja ja varmistat, että kehosi saa tyynyltä parasta mahdollista tukea. Aidolla anatomisesti muotoutuvalla TEMPUR-materiaalilla saat helpotusta paineeseen ilman, että tarvitsee tinkiä tyynyn mukavuudesta. Tyynyn täyte ja rakenne on luotu pitämään muotonsa pitempään kuin tavallisten vaahtomuovi- ja memory foam tyynyjen ja muotoutumaan lämmön vaikutuksesta jokaiselle nukkujalle sopivaksi. Kaikkiin TEMPUR tyynyihin on saatavilla muotoonommellut MAKO-puuvillaiset tyynyliinat, jotka tekevät tyynystäsi entistä miellyttävämmän tuntuisen sekä auttavat pitämään sen paremmassa kunnossa. Hyvä tyyny yhdistettynä Tempurin terveyttä edistäviin patjoihin pitää huolen, että koko kehosi herää levänneenä ja rentona.

Takuu 3 vuotta.

 

  • Small, 50x31x8/5, hartian leveys: kapea
  • Medium, 50x31x10/7, hartian leveys: normaali
  • Large, 50x31x11,5/8,5, hartian leveys: leveä
  • Xlarge, 50x31x13/10, hartian leveys: erittäin leveä

Lisää tietoa

Mitat 31 × 50 × 8 cm
Tyyny vaihtoehdot:

TEMPUR® Orginal S, TEMPUR® original M, TEMPUR® orinal L, TEMPUR® original XL

TEMPUR® original -tyyny

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TEMPUR® original -tyyny”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *