Ale!

Heaven by Unico Elite runkosänky 90x200cm

Heaven By Unico -vuodemalliston ergonominen ja yksilöllisesti vartalon mukaan muotoutuva Elite -runkopatjapaketti on erinomainen vaihtoehto perinteiselle joustinrakenteiselle sängylle ja patjalle. Laadukkaan Elite-patjan kerroksellinen memory-vaahto muotoutuu ergonomisesti nukkujan kehon mukaan vähentäen vartaloon kohdistuvaa pintapainetta ja yöllistä liikehdintää. Elite-runkosängyssä nukut levollisesti kuin painottomassa tilassa ja heräät palautuneena seuraavaan päivään.

1.689  1.436 

Heaven by Unico Elite runkosänky 90x200cm

Tuoteinfo

Heaven By Unico -vuodemalliston ergonominen ja yksilöllisesti vartalon mukaan muotoutuva Elite -runkopatjapaketti on erinomainen vaihtoehto perinteiselle joustinrakenteiselle sängylle ja patjalle.

Heaven By Unico -vuodemallistoon kuuluvan Elite Air Feel™ memory foam -patjan kerroksellinen pehmusterakenne muodostuu kahdesta erilaisesta Memory Gel -vaahdosta sekä Flex Comfort™ -tukivaahdosta, jotka muotoutuvat yksilöllisesti sopivaksi nukkujan painon mukaan vähentäen vartaloon kohdistuvaa pintapainetta. Memory -teknologian ja muotoutuvan pehmustemateriaalin ansiosta selkärangan asento on nukkuessa ergonomisesti optimaalinen ja yöllisen liikehdinnän määrä vähenee. Elite-runkopatjasängyssä nukut levollisesti ja heräät virkeänä seuraavaan päivään.

Runkopatjapakettiin sisältyy

  • 90 x 200 cm Heaven By Unico ELITE 25 AIR FEEL™ memory foam patja
  • jämäkkä kotimaisesta Kerto®-puusta valmistettu Lounge -vuoderunko
  • tammen väriset pyöreäkartio jalat 23 cm

Elite-patjaa on saatavilla kahdella eri kovuusvaihtoehdolla - valitse mieltymyksesi mukaan joko napakampi hard, tai pehmeämpi medium. Vuoteen pintapehmeyttä voit halutessasi säädellä myös erikseen ostettavalla Revive-sijauspatjalla. Parhaan lopputulokseen pääset kokeilemalla patjoja, joten tervetuloa ihastumaan Heaven-malliston patjoihin ja sänkyihin lähimpään Stemma-myymälään! 

Räätälöi mieleiseksi myymälässä
Myymälästä ostaessasi voit vaikuttaa sänkykokonaisuuden ulkonäköön valitsemalla sänkyysi mieluisan jalkamallin. Sänkyyn on saatavana on myös metallijalkoja. Muistathan viimeistellä vuodekokonaisuuden myös sänkyyn sopivalla sängynpäädyllä! 

Vallankumouksellinen Heaven By Unico -vuodemallisto
Heaven By Unicon memory-teknologiaa hyödyntävä vuodemallisto tarjoaa ergonomisen ja yksilöllisesti mukautuvan nukkumiskokemuksen kaikille, jotka arvostavat hyvää unta. Vuodemalliston ytimen muodostavat tekniset innovaatiot, laadukkaat materiaalit sekä vertaansa vailla oleva viimeistely. Heaven By Unico -sänkymallistoon kuuluu memory-pehmusteella varustettu Elite-, EasyTouch Ergo pocket -jousiston ja memory foamin yhdistävä Fusion- sekä ergonominen Revive-mallisto. Kaikille Heaven By Unico -vuodemalliston tuotteille on myönnetty haitta-aineettomuudesta kertova Öko-Tex-sertifikaatti.

Lisää tietoa

Mitat 200 × 90 cm (senttimetri)

Heaven by Unico Elite runkosänky 90x200cm

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Heaven by Unico Elite runkosänky 90x200cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *