Ale!

Heaven by Unico Elite moottorisänky 180x200cm

Heaven By Unico -vuodemalliston portaattomasti säädettävä Elite -moottorisänky on täydellinen vaihtoehto perinteiselle joustinrakenteiselle sängylle ja patjalle silloin, kun vaadit sängyltäsi selkärangan tukea ja ergonomista nukkumisasentoa. Memory -teknologian ja muotoutuvan pehmustemateriaalin ansiosta selkäranka asettuu nukkuessa ergonomisesti optimaaliseen asentoon ja yöllisen liikehdinnän määrä vähenee. Elite-moottorisängyssä nukut levollisesti kuin painottomassa tilassa ja heräät virkeänä seuraavaan päivään.

5.378  4.571 

Heaven by Unico Elite moottorisänky 180x200cm

Tuoteinfo

Heaven By Unico -vuodemalliston portaattomasti säädettävä ja yksilöllisesti vartalon mukaan muotoutuva Elite -moottorisänky on täydellinen vaihtoehto perinteiselle joustinrakenteiselle sängylle ja patjalle silloin, kun vaadit sängyltäsi selkärangan tukea ja ergonomista nukkumisasentoa.

Elite-moottorisängyssä nukut levollisesti kuin painottomassa tilassa ja heräät palautuneena seuraavaan päivään. Kaukosäätimellä portaattomasti säädettävä moottoroitu Lounge-vuoderunko auttaa löytämään sinulle parhaiten sopivan nukkumisasennon. Kotimaisesta Kerto® -puusta valmistetut Lounge-rungot valmistetaan Suomessa ja niillä on Avainlippu-merkki.

Patjan memory-teknologian ja muotoutuvan pehmustemateriaalin ansiosta selkäranka asettuu nukkuessa ergonomisesti optimaaliseen asentoon ja yöllisen liikehdinnän määrä vähenee. Elite-patjan kerroksellinen pehmusterakenne muodostuu kahdesta erilaisesta Memory Gel -vaahdosta sekä Flex Comfort™ -tukivaahdosta, jotka muotoutuvat yksilöllisesti sopivaksi nukkujan kehon mukaan vähentäen vartaloon kohdistuvaa pintapainetta.

Moottorisänkypakettiin sisältyy

  • 2 kpl 90 x 200 cm Heaven By Unico ELITE 25 AIR FEEL™ memory foam patjaa
  • 2 kpl 90 x 200 cm portaattomasti säädettävää kotimaisesta Kerto®-puusta valmistettua moottoroitua Lounge -vuoderunkoa
  • tammen väriset pyöreäkartio jalat 19 cm

Elite-patjaa on saatavilla kahdella eri kovuusvaihtoehdolla - valitse mieltymyksesi mukaan joko napakampi hard, tai pehmeämpi medium. Voitte valita molemmille nukkujille myös eri kovuiset patjat. Parhaaseen lopputulokseen pääset kokeilemalla patjoja lähimmässä myymälässäsi!

Räätälöi mieleiseksi myymälässä
Myymälässäsi voit räätälöidä tarpeisiisi parhaiten sopivan sänkykokokonaisuuden. Tutustu Heaven-malliston eri patjavaihtoehtoihin ja tule myymälään vertailemaan eri kovuisten patjojen nukkumistuntumaa. Myymälästä ostaessasi voit vaikuttaa myös sänkykokonaisuuden ulkonäköön valitsemalla sänkyysi mieluisan jalkamallin. Muista myös viimeistellä moottorisänkysi yhteensopivalla sängynpäädyllä.

Vallankumouksellinen Heaven By Unico -vuodemallisto
Heaven By Unicon Memory-teknologiaa hyödyntävä vuodemallisto tarjoaa ergonomisen ja yksilöllisesti mukautuvan nukkumiskokemuksen kaikille, jotka arvostavat hyvää unta. Vuodemalliston ytimen muodostavat tekniset innovaatiot, laadukkaat materiaalit sekä vertaansa vailla oleva viimeistely. Heaven By Unico -sänkymallistoon kuuluu memory pehmusteella varustettu Elite-, EasyTouch Ergo pocket -jousiston ja memory foamin yhdistävä Fusion- sekä ergonominen Revive-mallisto. Kaikille Heaven By Unico -vuodemalliston tuotteille on myönnetty haitta-aineettomuudesta kertova Öko-Tex-sertifikaatti.

Lisää tietoa

Mitat 200 × 180 cm (senttimetri)

Heaven by Unico Elite moottorisänky 180x200cm

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Heaven by Unico Elite moottorisänky 180x200cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *