Aino nojatuoli

Kotimaiset Unico sohvat valmistetaan Kauhavalla ja Lapualla. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt tuotteille Avainlippu merkinnän osoituksena tuotteiden kotimaisuudesta ja osaltaan myös laadusta, tuoteturvallisuudesta ja yhteiskunta-vastuullisuudesta.

HINTA ALKAEN HR2 KANKAALLA.

807 

Aino nojatuoli

Tuoteinfo

Aino-tuoli ihastuttaa yksinkertaisella ja kauniilla muotoilullaan sekä miellyttävällä käyttömukavuudellaan. Aino-tuolia on saatavilla monessa eri värissä.

Aino-lepotuoli on suunniteltu tarjoamaan ylivertaista mukavuutta ja rentoa oloa. Aino on kotimainen laadukas huonekalu ja onkin erityisen suosittu valinta heille, jotka etsivät tyylikästä ja käytännöllistä lepotuolia, jossa hinta kohtaa laadun. Aino-tuolin pyörivä rakenne mahdollistaa helpon liikkuvuuden ja mukavan asennon löytämisen. Tämä lepotuoli sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat nauttia rentouttavasta hetkestä kotonaan, mökillä tai kotitoimistossa. Pehmeä istuinosa ja selkänoja takaavat korkean mukavuustason ja istumamukavuuden.

Aino-lepotuolin laadukkaat materiaalit ja viimeistely ovat huippuluokkaa. Kestävä verhoilukangas ja vahva runko takaavat kestävyyden ja tuolin pitkäikäisyyden. Aino-tuoli on saatavilla monissa eri väreissä, joten voit valita omaan sisustukseesi sopivan sävyn.

Lisää tietoa

Mitat 78 × 82 × 80 cm (senttimetri)

Aino nojatuoli

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aino nojatuoli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *