Walk-in vaatehuone

Liukuovikaapit, saranaovikaapit, vaatehuoneen sisustat

Mittatilaustyönä toteutettu, sinun suunnittelemasi ja tarpeitasi vastaava säilytysratkaisu on paitsi käytännöllinen myös upea sisustuksellinen elementti. Ammattitaitoinen palvelumme takaa sinulle täydellisen säilytysratkaisun tilaan kuin tilaan. Saat kauttamme eteisen kaapit, walk-in vaatehuoneet, erilaiset vaatekomerot ja tämän lisäksi tasot, laatikostot, vitriinit ja senkit.

 

 

Walk-in vaatehuone

Tuoteinfo

Vaatehuoneet myös pieniin tiloihin

Toteutamme täysin mittojesi mukaan erilaiset walk-in vaatehuoneratkaisut.  Et tarvitse montaa neliötä tilaa loihtiaksesi kotiisi käytännöllisen ja tyylikkään vaatehuonekokonaisuuden. Vaatehuoneen kaapistot voit täydentää kauttamme erilaisilla laatikostoilla ja senkeillä sekä tilaan johtavilla tilanjako-ovilla.

 

Walk-in closet – pientä luksusta arkeen

Mitä kuuluu sinun unelmiesi vaatehuoneeseen? Kiireisen työaamun keskellä vaatteet löytyvät oikeilta paikoiltaan hetkessä siististi silitettynä tai illan menojen odottaessa ehdit laittautua kaikessa rauhassa seesteisessä järjestelmällisessä pukeutumishuoneessa.

Kauttamme löydät hyvin erilaisiin budjetteihin sopivia vaihtoehtoja, vaatehuoneen ei suinkaan tarvitse maksaa maltaita. Esimerkiksi hyllyt ja vaatetangot ovat edullisia vaihtoehtoja, joilla saadaan hyvää ja käytännöllistä säilytystilaa luotua!

 

Lisätarvikkeet runkoihin

Kattavasta lisätarvikevalikoimasta löydät vaatehuoneisiin soveltuvia tarvikkeita. Hyllyjä, koreja, laatikkoja ja tankoja yhdistelemällä saat kaapistostasi käytännöllisen ja siistin!

Lisää tietoa

Walk-in vaatehuone

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Walk-in vaatehuone”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *