Lasiseinä

 

Mirror Line valikoimasta löydät lasiseinät ja ruudukko tilanjako-ovet mittatilaustyönä, toiveidesi mukaan toteutettuna. Valikoimastamme mustan kehyksen lisäksi myös valkoinen ja hopea.

Lasiseinä

Tuoteinfo

Lasiseinät tilanjakajana

Mustalla kehyksellä varustettu lasiseinä ja ruudukkoseinä ovat löytäneet tiensä suomalaisten sisustajien sydämiin ja koteihin. Tämän tyyppisissä lasiseinissä ja tilanjako-ovissa ei haeta näköestettä tai tilan täydellistä eristämistä, vaan kyseessä on trendikäs sisustuselementti, joka silti rajaa kyseisen tilan pitäen sen näkymän ilmavana ja harmonisena. Yksityisyyttä lasiseinän yhteyteen voi luoda erillisillä verhoilla.

Lasiseinät ja ruudukko-ovet valmistetaan kestävästä ja jämäkästä alumiiniprofiilista. Alumiiniprofiilina käytämme 28mm leveää Mini -kehystämme. Käyttämämme lasi on rakenteellisen turvalasin määritelmän täyttävää laminoitua lasia. Tuotetta on siis turvallista käyttää, ja mahdollisessa rikkoutumistapauksessa kahden lasin välissä oleva kalvo pitää lasinsirpaleet yhdessä.

Älä huoli, jos et löydä tältä sivulta juuri etsimäsi kokoista tai kaltaista lasiseinätoteutusta: kaikki kuvamme ovat asiakaskohteista, heidän yksilöllisiin tarpeisiinsa suunniteltuja ja mitoitettuja.

Millaiset lasiseinätoteutukset ovat mahdollisia?

Mirror Line valikoimasta löydät lasiseinät, lasiliukuovet, ruudukkoseinät ja tilanjako-ovet mittatilaustyönä. Aukossa osa ovista voi olla kiinteitä ja osa liukuvia, valintasi mukaan. Ruutujen koko määräytyy ovien ja aukon koon mukaan, mutta jakolistojen tiheyden voit valita itse. Visuaalisesti vasta noin 80 cm leveisiin oviin / seinäkkeisiin suosittelemme pystyjakoa (kuten oheisessa kuvassa).

Lasiseinillä ja ruudukkoliukuovilla voidaan toteuttaa alakantoisina isojakin kokonaisuuksia: ovi voi olla jopa 3 metriä korkea ja aukon kokonaisleveys vaikkapa 5 metriä. Yksittäisen lasiseinä oven maksimileveytenä on 1400mm.

 

Mitä lasiseinät ja ruudukko-ovet maksavat?

Koska kaikki tuotteemme valmistetaan mittatilauksena, määräytyy hinta aina tapauskohtaisesti tuotteen mittojen ja materiaalien mukaan. Suuntaa antava lasisen pystyjaollisen ruudukko-oven ja/tai tilanjakoseinän hinta alkaen noin 400€. Annamme mieluusti tarjouksen juuri sinulle toteutettavasta tuotteesta, kohteesi oikeilla mitoilla. Tarjouksen pyytäminen on helppoa, tarvitsemme vain seuraavat tiedot:

  • Aukon leveys,
  • Aukon korkeus,
  • Ovien lukumäärä,
  • Miten ovet jaetaan,
  • Mikä materiaali oviin,
  • Haluatko hidastimet?

Ps. Ruudukko-oven saat viimeisteltyä upeasti SOFT Close -hidastimen avulla. Nykyään jo yli 70% toimittamistamme liukuovista myydään hidastimilla.

 

Lasiseinät ja ruudukko-ovet, kotimaista laatua

Mirror Line lasiseinät valmistetaan kotimaisena käsityönä tehtaallamme Karijoella, Etelä-Pohjanmaalla. Kotimaisuus viestii yrityksellemme tärkeistä asioista: laadusta, luotettavuudesta, turvallisuudesta ja kestävyydestä.

Toimitusaika lasiseinille on noin 3 viikkoa, sillä materiaalit tuotteeseen on saatavilla suoraan varastosta.

 

Hidastimilla lasiliukuoviin käyttömukavuutta ja turvallisuutta

Soft-close hidastimet ovat peililiukuovien haluttu lisävaruste. Samanlaiset hidastimet ovat saatavilla myös lasiliukuoviin ja ruudukko tilanjako-oviin. Hidastimia voi liukuoviin valita itse tarvitsemansa määrän. Paras ratkaisu on esimerkiksi kahden liukuoven ryhmässä käyttää neljää hidastinta, jolloin molemmat ovet hidastavat molempiin reunoihin. Suosittu vaihtoehto on myös asettaa hidastimet ovissa vain ulkokulmiin, tällöin kahden oven ryhmässä tarvitaan kaksi hidastinta.

Soft-close hidastimen hinta on 38,00€/kpl

 

Liukuovien pyörästöillä 25 vuoden takuu! ⁠ Korkealaatuiset tuotteet, kestävät materiaalit ja raaka-aineet sekä 25 vuoden kokemus takaavat sen, että luotamme tuotteemme kestävyyteen yhtä vahvasti, kuin mitä uskomme tulevaisuuteen! Sekä teräs- että alumiinikehys liukuoviemme pyörästön takuuaika on 25 vuotta!

Lisää tietoa

Lasiseinä

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lasiseinä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *