Liukuovikaappi

Liukuovikaapit, saranaovikaapit, vaatehuoneen sisustat

Mittatilaustyönä toteutettu, sinun suunnittelemasi ja tarpeitasi vastaava säilytysratkaisu on paitsi käytännöllinen myös upea sisustuksellinen elementti. Ammattitaitoinen palvelumme takaa sinulle täydellisen säilytysratkaisun tilaan kuin tilaan. Saat kauttamme eteisen kaapit, walk-in vaatehuoneet, erilaiset vaatekomerot ja tämän lisäksi tasot, laatikostot, vitriinit ja senkit.

Liukuovikaappi

Tuoteinfo

Täydellinen säilytysratkaisu sinun tarpeisiisi

Valmistamme kaikki vaatekaapit ja säilytysratkaisut asiakkaan antamien mittojen mukaan millin tarkkuudella. Hyötykäyttöön saadaan jopa ahtaat tuulikaapit ja yläkerran vinokatot. Säilytysratkaisusi voi piilottaa sisälleen esimerkiksi kodinhoitohuoneen koneet, putket ja sen surullisen kuuluisan kaaoksen. Ongelmia eivät aiheuta myöskään pistorasiat, lattialistat, sähkökaapit tai vesiputket: kokonaisuutesi suunnitellaan vaikka näiden kaikkien ympärille.

Vaatekaappiisi sisustasta teet juuri sellaisen kuin tarvitsee . Lukuisat varusteet – laatikot, korit, korulokerikot, kenkätelineet ja tangot – mahdollistavat sen, että kaapistosi palvelee parhaiten säilytystarpeitasi.

 

 

Nopea ja luotettava toimitus

Vaatekaappien toimitusaikamme on nopea. Tilauksesta keskimäärin 2 viikkoa, ja oma kaapistosi on kotipihassa. Kuljetuskalustomme takaa luotettavan toimituksen. Palvelemme myyntiverkostomme kautta vuosikymmenien ammattitaidon ja kokemuksen turvin – niin pienessä kuin suuressakin tarpeessa!

 

 

Opas kaapiston suunnitteluun

Mistä kaapiston suunnittelu kannattaa aloitaa? Mitä pitää ottaa huomioon materiaaleja valittaessa tai kaapiston asentamisessa? Kattava Liukuovikaapiston suunnittelu ja mitoitus -opas kertoo kaiken tarvittavan liukuovikaapiston ostamista suunnittelevalle.

Suunnittelu ja mitoitus opas

 

 

 

Vaatekaapit ja muut säilytysratkaisut tilaan kuin tilaan

Tuotteemme valmistetaan aina mittatilaustyönä millimetrin välein niin syvyyden, korkeuden kuin leveydenkin osalta. Tarvitset sitten komeroa, vaatekaappia, vaatehuoneen kalusteita tai säilytysjärjestelmää, me toteutamme sen ammattitaidolla.

 

Liukuovien pyörästöillä 25 vuoden takuu! ⁠ Korkealaatuiset tuotteet, kestävät materiaalit ja raaka-aineet sekä 25 vuoden kokemus takaavat sen, että luotamme tuotteemme kestävyyteen yhtä vahvasti, kuin mitä uskomme tulevaisuuteen! Sekä teräs- että alumiinikehys liukuoviemme pyörästön takuuaika on 25 vuotta!

Lisää tietoa

Liukuovikaappi

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Liukuovikaappi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *