Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

TEMPUR® Stay -vuodekokonaisuus 180×200

TEMPUR Stay-mallisto on minimalistisen tyylikäs. Voit valita verhoilun ja jalat omaan makuun sopivaksi. Muistathan hankkia patjalle myös muotoonommellun puuvillaisen TEMPUR Fit -joustolakanan ja nestettä läpäisemättömän TEMPUR-suojalakanan, joka suojaa patjaa pidentäen sen käyttöikää.

 

Vuoteen hinta sisältää patjan, rungon ja valitsemasi jalkasarjan.

 

 

From 4.826 

TEMPUR® Stay -vuodekokonaisuus 180×200

Tuoteinfo

TEMPUR STAY -VUODEKOKONAISUUS

TEMPUR Stay -vuoderunko on vankkarakenteinen joustosälepohjainen vuode, jossa runko ja pohja yhdistyvät mukavuutta tarjoavaksi kokonaisuudeksi. Sälepohjavuoteessa on säädettävä ristiselän tuki ja pehmeä, hartiaseudulle joustoa antava hartiavyöhyke. Vuoteen verhoiluksi voit valita tyyliisi sopivan vaihtoehdon viidestä erilaisesta värivaihtoehdosta. Lue lisää patjavaihtoehdoista alta.

Rungon korkeus on 14 cm, ei sisällä patjaa tai jalkoja.

  • Original-tunteen kolmesta eri korkeudessa
  • Cloud-tunteen kolmesta eri korkeudessa
  • Firm-tunteen kolmesta eri korkeudessa

 

Original - Muotoutuminen ja tuki täydellisessä balanssissa

TEMPUR Original-patjalla nautit TEMPUR-materiaalin ainutlaatuisista painetta vähentävistä ominaisuuksista ja mukavasta sekä yksilöllisestä muotoutumisesta ja tuesta, jolloin epämiellyttävät painepisteet eivät häiritse unta. Saatavilla korkeudet 21cm, 25cm ja 30cm.

Cloud - Ylellisen pehmeä, mutta myös tukea antava

Patjamallisto, joka on suunniteltu pehmeyttä arvostaville nukkujille. Patjassa yhdistyvät ihanteellisessa harmoniassa TEMPUR-materiaalin tukiominaisuudet sekä Cloud-patjan erikoispehmeä TEMPUR® Extra Soft -materiaali. TEMPUR Cloud -patjan pehmeys syleilee kehoasi höyhenen kevyesti. Saatavilla korkeudet 21cm, 25cm ja 30cm.

Firm - Voimakkaan tuen tunne

Patja sisältää TEMPUR Extra Support -materiaalia, joka takaa mukavuuden ja vahvan tuen. Materiaali reagoi kehon painoon, lämpöön sekä muotoihin, varmistaen sen, että kehosi pysyy voimakkaasti tuettuna läpi yön. Saatavilla korkeudet 21cm, 25cm ja 30cm.

Kaikissa patjoissa on pehmeä, muotoon ommeltu päällinen, joka tekee patjasta yhtä tyylikkään näköisen kuin mukavan tuntuisenkin.

Lisää tietoa

Mitat 200 × 180 cm (senttimetri)
Vuodekokonaisuus:

Vuodekokonaisuus, 21cm patjalla, Vuodekokonaisuus, 25cm patjalla, Vuodekokonaisuus, 30cm patjalla, Vuodekokonaisuus & pääty, 21cm patjalla, Vuodekokonaisuus & pääty, 25cm patjalla, Vuodekokonaisuus & pääty, 30cm patjalla

TEMPUR® Stay -vuodekokonaisuus 180×200

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TEMPUR® Stay -vuodekokonaisuus 180×200”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *