Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

TEMPUR® North Adjustable -vuodekokonaisuus 90×200

TEMPUR North Adjustable -vuode koostuu erittäin kestävästä säätövuoderungosta, paksusta välipatjasta sekä tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen muotoilun ja yöunen. Tyylikäs vuodekokonaisuus on luotu nykyaikaiseen kotiin. Muistathan hankkia patjalle myös muotoonommellun puuvillaisen TEMPUR Fit -joustolakanan ja nestettä läpäisemättömän TEMPUR-suojalakanan, joka suojaa patjaa pidentäen sen käyttöikää.

Vuoteen hinta sisältää sijauspatjan, säätörungon ja valitsemasi jalkasarjan.

From 4.198 

TEMPUR® North Adjustable -vuodekokonaisuus 90×200

Tuoteinfo

TEMPUR® NORTH ADJUSTABLE -SÄÄTÖVUODE

TEMPUR North Adjustable -vuode koostuu erittäin kestävästä säätövuoderungosta, paksusta välipatjasta sekä tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen muotoilun ja yöunen. Tyylikäs vuodekokonaisuus on luotu nykyaikaiseen kotiin. TEMPUR North™ erottuu edukseen ainutlaatuisen kaarevan muotoilunsa ansiosta, joka tekee vuoteesta veistoksellisen ja kutsuvan. Vuoteen patja ja vuoderunko ovat päällystetty yhtenäisellä kauniisti kudotulla verhoilukankaalla. Ylellinen Adjustable-säätövuode tuo luksusta arkeen.

Sängyn korkeus on 7cm-sijauspatjalla 59 cm ja 9cm-sijauspatjalla 61 cm.

Säätövuoteen edut

Säätövuode on mukava, koska se tarjoaa jo pienellä säädöllä hyvän asennon rentoutumiseen. Kirjan lukeminenkin onnistuu sängyssä paremmin päätyä kohottamalla, kun kaularanka ei taivu liikaa eteen. Kehon kannalta rentouttavimmassa asennossa jalat ovat sydäntä korkeammalla ja pääpääty hieman koholla. Tämän hyöty on se, että paine alaselässä on minimaalinen ja pintaverenkierto esteetöntä. Päädyn kohottaminen helpottaa myös mm. flunssaista ja tukkoista oloa ja se voi vähentää kuorsaamista sekä närästysoireita.

Voit valita kolmesta sijauspatjasta mieleisesi

  • 7 cm paksun perinteisen TEMPUR-sijauspatjan Original-, Cloud-tunteessa
  • 9 cm paksun pehmeän TEMPUR® Deluxe™-sijauspatjan Original-, Cloud-tunteessa
  • 9 cm hengittävän TEMPUR Breeze™-sijauspatjan Original-, Cloud-tunteessa

 

Perinteinen 7 cm sijauspatja tarjoaa taattua TEMPUR-tukea. Paksumman TEMPUR® Deluxe™-sijauspatjan päälliskerros on Soft-Touch™ -materiaalia, joka lisää sen pehmeyttä ja muotoutumisominaisuuksia. TEMPUR Breeze™ -sijauspatjan TEMPUR Climate Material™ -kerros lisää hengittävyyttä. Kaikkien sijauspatjojen päälliset ovat helposti irroitettavissa ja voidaan konepestä 60 asteessa.

Voit valita mallin lisäksi sijauspatjan tunteen. Original-tunne antaa vahvaa tukea mukautuen kehosi muotoihin painosi ja lämpösi vaikutuksesta. Cloud sopii pehmeyttä arvostavalle nukkujalle, joka haluaa silti nauttia tukea antavan TEMPUR-materiaalin hyödyistä.

Lisää tietoa

Mitat 200 × 90 cm (senttimetri)
Vuodekokonaisuus:

Vuodekokonaisuus, 7cm sijauspatjalla, Vuodekokonaisuus, 9cm Deluxe sijauspatjalla, Vuodekokonaisuus, 9cm Breeze sijauspatjalla

Valitse väri:

Stone Grey, Forest Green, Graphite Grey

Valitse pääty:

Ei päätyä, Design-pääty, Standard-pääty

TEMPUR® North Adjustable -vuodekokonaisuus 90×200

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TEMPUR® North Adjustable -vuodekokonaisuus 90×200”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *