Osastot: , Avainsana tuotteelle

LEATHER MASTER INK AWAY 8g (musteenpoistoaine nahalle)

Helppokäyttöinen poistoaine musteen ja huulipunan poistamiseen nahkatuotteista. Viimeistellylle nahkatyypille sopiva musteenpoistoaine on kehitetty poistamaan tuoreet tahrat, jotka ovat 3 – 5 päivää sitten tulleita. Oikealla käsittelyllä nahan elinikä on todella pitkä, eikä vanheneminen pienennä sen arvoa vaan päinvastoin!

 

16 

LEATHER MASTER INK AWAY 8g (musteenpoistoaine nahalle)

Tuoteinfo

Leather Master -tuotesarjan kätevä puikkomuotoinen poistoaine musteelle ja huulipunalle. Musteenpoistoaine on kehitetty poistamaan tuoreet 3 - 5 päivää vanhat mustetahrat viimeistellystä nahasta. Pysyvän huopakynän jälkeä se ei poista.

Tuote toimii tehokkaimmin, kun sillä puhdistetaan aikaisemmin Leather Conditioning Cream -suojarasvalla käsiteltyjä nahkoja. Tämä nahkatuotteiden suojavoide on saatavilla Leather Care -setissä.

Leather Master -tuotesarja

Nahka tarvitsee normaaliolosuhteissa puhdistusta ja suojausta. Monilla nahkatuotteiden käyttäjillä on tarve ravita nahkaa, eikä suurinta osaa nahkatyyppejä voida kuitenkaan ravita. Nahan puhdistus tarkoittaa esimerkiksi lian ja tahrojen poistoa nahkasohvasta, joka puhtaana pidettynä säilyttää ulkonäkönsä muuttumattomana vuosi toisensa jälkeen. Nahan suojaus takaa sille sen alkuperäisen laadun ja suojakäsitelty sohva on laadultaan alkuperäinen jopa vuosia kestäneen käytön jälkeen.

Leather Master on Unitersin tuotekehityskeskuksen kehittämä tuotesarja nahkapäällysteiden, vaatteiden, sekä muiden nahkatuotteiden puhdistukseen, suojauskäsittelyyn ja korjaukseen. Sarja sisältää puhdistustuotteita, jotka soveltuvat kaiken tyyppisten nahkojen käsittelyyn (aniliininahka, nupukki ja viimeistelty nahka), sekä nahkojen korjauskäsittelyyn soveltuvia tuotteita sekä koti, että ammattikäyttöön.

Valmistekohtaiset ominaisuudet

Ink Away (nahkatyypit: P)
Musteenpoistoaine-puikko, musteen ja huulipunan poistoon.

Rajoitukset
Voidaan käyttää viimeisteltyjen nahkatyyppien käsittelyssä (nk. viimeistelty nahka, puolianiliini, käyttönahka, väripigmentoitu tai värjätty nahka: puhdistuskoodi P). Ei poista permanenttitussin jälkeä.

Lisää tietoa

LEATHER MASTER INK AWAY 8g (musteenpoistoaine nahalle)

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LEATHER MASTER INK AWAY 8g (musteenpoistoaine nahalle)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *