Osastot: , Avainsana tuotteelle

LEATHER MASTER, LEATHER CARE nahanhoitosetti

Leather Master-sarjan tuotesetti nahkatuotteiden puhdistamiseen ja suojaamiseen. Valmisteista Leather Soft Cleaner poistaa tehokkaasti tahrat ja Leather Conditioning Cream suojaa likaantumiselta säilyttäen alkuperäiset ominaisuudet paremmin. Oikealla käsittelyllä nahan elinikä on todella pitkä, eikä vanheneminen pienennä sen arvoa vaan päinvastoin!

 

39 

LEATHER MASTER, LEATHER CARE nahanhoitosetti

Tuoteinfo

Helppokäyttöinen Leather Master -tuotesarjan Care-nahanhoitosetti soveltuu nahkatuotteiden tehokkaaseen puhdistukseen tahroista, sekä suojauskäsittelyyn likaa vastaan. Tuotepaketti soveltuu aniliininahan ja pigmenttivärjätyn nahan käsittelyyn. Leather Care-setti sopii hyvin tummille nahoille, vaaleille nahoille suositellaan sen sijaan Leather Master -sarjan Light Colored Leather Care -hoitosettiä.

Nahanhoitosetti sisältää:

  • Leather Soft Cleaner -puhdistusaineen
  • Leather Conditioning Cream -hoito- ja suojarasvan
  • 2 pehmeää pyyhettä ja sientä, sekä ohjelehtisen

Leather Master -järjestelmä koostuu kahdesta tuotteesta: Leather Soft Cleaner -puhdistusaineesta ja Leather Conditioning Cream -suojavoiteesta, joilla yhdessä käytettynä pystytään takaamaan täydellinen puhtaus ja nahan perussuojaus.

Leather Master -tuotesarja

Nahka tarvitsee normaaliolosuhteissa puhdistusta ja suojausta. Monilla nahkatuotteiden käyttäjillä on tarve ravita nahkaa, eikä suurinta osaa nahkatyyppejä voida kuitenkaan ravita. Nahan puhdistus tarkoittaa esimerkiksi lian ja tahrojen poistoa nahkasohvasta, joka puhtaana pidettynä säilyttää ulkonäkönsä muuttumattomana vuosi toisensa jälkeen. Nahan suojaus takaa sille sen alkuperäisen laadun ja suojakäsitelty sohva on laadultaan alkuperäinen jopa vuosia kestäneen käytön jälkeen.

Leather Master on Unitersin tuotekehityskeskuksen kehittämä tuotesarja nahkapäällysteiden, vaatteiden, sekä muiden nahkatuotteiden puhdistukseen, suojauskäsittelyyn ja korjaukseen. Sarja sisältää puhdistustuotteita, jotka soveltuvat kaiken tyyppisten nahkojen käsittelyyn (aniliininahka, nupukki ja viimeistelty nahka), sekä nahkojen korjauskäsittelyyn soveltuvia tuotteita sekä koti, että ammattikäyttöön.

Valmistekohtaiset ominaisuudet

  • Leather Soft Cleaner (nahkatyypit: A, P)
    Vesipohjainen puhdistusaine, jota voidaan käyttää lian ja tahrojen poistoon aniliininahoista ja pigmentivärjätyistä nahoista. Valmiste tunkeutuu nahan pintakerrokseen ja puhdistaa nahan vahingoittamatta sitä. Mieto puhdistusaine ei muuta nahan alkuperäisominaisuuksia, eikä sille tehtyä viimeistelykäsittelyä.
  • Leather Conditioning Cream (nahkatyypit: A, P)
    Nahan puhdistuksen apuna toimiva suojaustuote, joka hylkii tahroja ja likaa, kuitenkaan nahkojen pehmeyttä unohtamatta. Vesipohjainen hoito- ja suoja-aine sopii kaikille nahkatyypeille lukuun ottamatta nupukkia.

Rajoitukset
Suositellaan tummille nahoille. Soveltuu aniliininahan (nk. luonnollinen aito, paljas tai suojaamaton nahka: puhdistuskoodi A) ja viimeistellyn nahan (nk. viimeistelty nahka, puolianiliini, käyttönahka, väripigmentoitu tai värjätty nahka: puhdistuskoodi P) käsittelyyn.

Lisää tietoa

LEATHER MASTER, LEATHER CARE nahanhoitosetti

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LEATHER MASTER, LEATHER CARE nahanhoitosetti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *