Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Aada, sohvapöytä 90 x 60

Kotimaiset Aada-kalusteet sopivat perinteisen tyylin ystäville, jotka arvostavat kuitenkin tämän päivän laatua ja toimivuutta huonekaluissa. Valikoimassa on mm. hyllyjä, lipastoja, tv-tasoja ja vitriineitä. Saatavana kokonaan valkoisena ja harmaalla sekä ruskealla kannella.

399 

Aada, sohvapöytä 90 x 60

Tuoteinfo

Sohvapöytä on pieni hankinta, mutta ehkä yllättävänkin tärkeässä roolissa jokapäiväisessä elämässämme. Reilun kokoinen Aada-sohvapöytä tarjoaa runsaasti laskutilaa kahvikupposelle, iltaisille naposteltaville ja kaukosäätimille. Kätevällä alatasolla säilytät uusimmat lehdet ja kesken olevan kirjan odottamassa seuraavaa sopivaa lukuhetkeä. 

Aada-sarjan kalusteet sopivat perinteisen tyylin ystäville, jotka arvostavat kuitenkin tämän päivän laatua ja toimivuutta huonekaluissa. Monipuolisen malliston eri osia on helppo yhdistellä näyttäviksi kokonaisuuksiksi.  

Laadukkaat Aada-kalusteet valmistetaan pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella Leo-Matti Ojalan tehtaalla Kauhajoella. Huonekaluissa käytetään korkealaatuisia E1-luokan materiaaleja. Aada-tuotteet on valmistettu kestävästä massiivikoivusta sekä mdf-huonekalulevystä ja ne toimitetaan valmiiksi koottuina. 

Tuotteen mitat ja paino

  • leveys 90 cm
  • syvyys 60 cm
  • korkeus 52 cm
  • paino 20 kg
  • viistojalan korkeus 50 cm

Materiaali

  • värillinen kansi petsilakattua umpikoivua, valkoinen kansi maalattua mdf-huonekalulevyä
  • jalat koivua

Kokoaminen

Kansi ja sokkeli valmiiksi kasattu, jalat ja alakansi kiinnitettävä

Lisää tietoa

Mitat 60 × 90 × 52 cm (senttimetri)

Aada, sohvapöytä 90 x 60

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aada, sohvapöytä 90 x 60”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *